For mange er det kanskje ikke lenger en hemmelighet, at koreanerne omfavner hudpleie på en helt annen måte enn resten av verden. Det koreanske hudpleiemerket COSRX, er i hvert fall et bevis på at Korea leverer i både kvalitet og mengder.

cosrx hudpleie

Unik hudpleie fra Sør-Korea

Med en stadig økende kundegruppe over hele verden, er koreansk hudpleie kommet for å bli i den vestlige verden. Dette er hudpleie hvor en tar hudens helse og velvære ytterst alvorlig. I Korea så tuller man ikke med huden.

Naturlige ingredienser, intens forskning og rene produkter er noen av nøkkelordene som kjennetegner merkene og produktene fra denne voksende skjønnhetsindustrien. Blant de etter hvert velkjente merkene ser man enkelte stikke seg ut som velrennomerte verdensmerker.

 • COSRX
 • PURITO
 • MISSHA
 • PYUNKANG YUL

COSRX blant de største

Ikke bare er merket COSRX blant de største merkene innenfor koreansk hudpleie, men kanskje et av de som har etablert seg og blitt et virkelig solid hudpleiemerke i det vestlige markedet. Hvordan kan man anta denne påstanden?

cosrx

Nedenfor er noen av årsakene en kan tyde dithen at COSRX er et merke som er kommet for å bli.

 • COSRX selges på norske apotek
 • Fås kjøpt i de største kjedene som selger sminke og skjønnhetsprodukter
 • Har utviklet et virkelig bredt utvalg av serier
 • Spesialisert seg på produkter som vinkler seg mot et vestlig og europeisk marked

Vestlige merker sliter med å konkurrere

Det er to ting koreansk hudpleie fokuserer på. Pleie og ta vare på huden, og få frem hudens naturlige skjønnhet. Det er mange flere produkter som tilpasser seg pleie og behandling av huden hos et merke som COSRX, enn en finner hos vestlige merker. Hos vestlige merker så fokuseres det vel så mye i sminkeprodukter som i hudpleie.

Følger man koreansk hudpleie rutine og bruker produkter fra COSRX som er tilpasset ens hudtype, så behøver man ikke like mye sminke. Koreansk hudpleie fjerner mange problemer med huden som en ofte bruker sminke for å dekke over.

Gode priser

Vi i vesten er blitt vant til at god kvalitet innen hudpleie og skjønnhetsprodukter, koster penger. Ofte er prisene stive, men dette er noe vi er vant med. Med koreansk hudpleie kan man velge fra et enormt utvalg av produkter som både er av ekstrem god kvalitet, og som koster en brøkdel av det de vestlige selger.

En kan takke koreanerne for disse gode prisene. Koreanske kunder og forbrukere setter store krav til både produktene og prisene. Dette kommer alle til gode. Det gjør også den endelige prislappen til en fornøyelse for oss og til ergrelse for de vestlige konkurrentene.

Man kommer ikke utenom COSRX

Selve merket COSRX, er bygget opp gjennom de to siste tiårene. Produktene en finner i alle de ulike seriene som COSRX tilbyr, kommer av nøye produktutvikling hvor ingenting er lagt til tilfeldighetene. Her er det et merke som har tatt kunders ønsker og behov basert på hudproblematikk, og skapt unike rene produkter.

koreansk hudpleie

Ved å ha store ambisjoner om å kunne tilby alle hudtyper effektive og naturlige produkter, har de basert produksjonen på en mengde ulike analyser og informasjoner. Selve navnet til merket, er også nøye planlagt. COSRX er satt sammen av to ulike ord, med hver sin viktige betydning:

 • Cosmetic (kosmetikk)
 • Rx som står for prescription (resept)

Ikke rart at en får kjøpt COSRX sine merker i flere av de store apotekkjedene i Norge. Produktene til hudpleie er ment å behandle og forebygge en hel rekke hudproblemer.

Perfekt for nordisk hud

COSRX tilbyr produktserier som faktisk er helt perfekte for den nordiske hudtypen. Kulde og andre forskjellige påvirkninger fra vær og vind, påvirker huden vår på mange måter. I tillegg har mange sensitiv hud som trenger mye ekstra fuktighet gjennom hele året. Dette er områder som COSRX spesialiserer seg på.

En føler seg omtrent som sin egen dermatolog når man setter i gang med disse produktene. Og resultatene kommer raskt. Veldig mange blir overasket og får seg en aha opplevelse. De fleste som tidligere har brukt en fuktighetskrem, bruker nå flere produkter. En skulle tro at det tar lengre tid og føles som stress, men rutinene er enkle og resultatene utrolig bra.

Mange favoritter

Av produktene til COSRX, er det nesten vanskelig å velge seg en eller to favoritter. Utvalget er svært stort og på grunn av den gode kvaliteten, så fortsetter en ofte å prøve nye ting selv om man finner noen man liker veldig godt. Blant de mest solgte COSRX produktene så finner vi for eksempel:

 • Acne Pimple Master Patches
 • Serien COSRX Snail
 • Propolis Light Cream

Kilder: