Kvinner og kroppspress er dessverre blitt et hett tema for debatt over årene. Få kvinner vil i dag helt ærlig si at de er fornøyd med sin egen kropp, da det rett og slett ikke finnes noen unison standard på ”riktig kropp” eller ei. Det finnes kun subjektive meninger, og dette fører til et stort kroppspress.

Ingen har noen gode svar på dette, men for eksempel velger mange kvinner å trene hardt og endre kostholdet sitt komplett. Dessuten velger også mange kvinner å gjøre inngrep, enten det er for å fjerne fett i et område, eller for å legge til ekstra fylde på et annet område.

Det er blant annet vært meget populært over de siste tiårene å investere i silikonpupper og fettsuging for damer. Dette har først og fremst foregått separat, men over de siste årene har flere kvinner begynt å forespørre en kombinasjon av de to – nemlig bruk av fett andre steder på kroppen for å forstørre brystene.

For eksempel kan legen her suge ut fettet i lår og mage for å forstørre brystene til en kvinne. Dette er en helt naturlig prosess, og der silikon selvfølgelig er et fremmedlegeme som kommer inn i brystene, så er fettet fra kvinnen selv – slik at en rett og slett slår to fluer i en smekk, og på en naturlig og sunn måte!

Fra fettsuging til forstørrelse

Fettsuging er en relativt harmløs operasjon som i grunn bare bringer med seg enkle bivirkninger slik som hevelser og blåmerker. Sårhet er dessuten uunngåelig når en tross alt suger fett ut av vevet. Dette bør helst gjennomføres av en profesjonell kirurg.

sylikonbryster

Prosessen tar omtrent 1-5 timer, noe som riktignok er et ganske så bredt spenn. Det er fordi prosessen avhenger av hva pasienten ønsker at skal gjøres. Enkelte pasienter krever nemlig mye mer gjort enn andre, da for eksempel i henhold til om en bare skal ha en kroppsdel fettsugd eller flere.

Legen vil uansett sette en kanyle, et enkelt rør, inn i vevet og suge ut fettet. Ved bruk av fett til brystforstørrelse, så legges dette fettet da rett inn i brystet på mange måter slik silikon altså også blir. Mange med silikon velger faktisk å fjerne silikonen, for deretter å bytte den ut med fett fra egen kropp.

Merk at kun 50% av fettet gjerne overlever denne operasjonen ved første forsøk. Det er derfor ofte nødvendig å komme tilbake en gang til. Uansett vil det heller ikke kunne forstørres like mye som ved bruk av silikon, slik at dette bør det absolutt tas høyde for dersom en for eksempel søker en mye videre forstørring av brystene.

Derfor forstørrer kvinnene sine bryster

Kroppspresset er den aller mest åpenbare grunnen til at kvinner ønsker å forstørre sine bryster. Ikke bare er store bryster noe jentene vil ha for å imponere gutta, men disse er også på mange måter et objekt som kvinnene sammenligner seg selv med andre basert på.

Sylikon i brystene

For å oppnå en høyere status blir det derfor viktig å ha store bryster. Unaturlig store bryster er det dog nok en unison enighet om at kanskje ikke alltid er like attraktive, men ganske så store bryster skal til før en kvinne faktisk blir fornøyd med størrelsen. Dette er dog forskjellig fra kvinne til kvinne.

Det bør dog merkes at ikke alle brystforstørrelser kommer som en måte å fremheve skjønnhet på. Enkelte kvinner opplever blant annet brystkreft, der valget kan være mellom å fjerne brystene eller å la kreften spre seg. Samtlige velger selvfølgelig da første alternativ, og disse står dermed uten bryster.

Allikevel gir fettsuging, og dermed ny oppbygging av bryster, også disse en mulighet til å ha naturlige bryster. Dette vil riktignok igjen ikke føre til en økning på mer enn 1 til 2 cups, men allikevel kan dette være mer enn nok til å gi tilbake en person som har overlevd kreften den selvtilliten som de trenger.

Et bedre alternativ enn silikon

Det skal kanskje ikke så mye til å argumentere for fettsuging og bruk av fett til brystforstørrelse som et bedre alternativ enn silikon. Riktignok er silikon et raskere alternativ, men det fører inn et fremmedlegeme, og det slår på ingen måte to flue i en smekk slik en fettsuging med påfølgende forstørring gjør.

brystforstørrelser

Husk på at du ved fettsuging og forstørring faktisk får to inngrep. Naturligvis koster begge to penger, men de er rimeligere enn de ville vært hver for seg også. Dermed kan du spare godt med penger på å være smart med ditt valg her. Silikon vil dessuten koste ganske så mye penger uansett, så hvorfor ikke velge noe naturlig?

Silikon er uansett også mye vanskeligere og dyrere å fjerne igjen. Skal du fjerne fettet, så kan du tross alt bare gjennomgå nok en fettsuging, som er et rimelig og ganske så ukomplisert inngrep.

Husk på at ved innskyting av fett fra fettsuging så vil dine bryster fortsatt være ømme, slik som ved bruk av silikon. Allikevel vil du ikke ha den samme typen arr, da innskyting av fett tross alt bare foregår gjennom mindre snitt. Dermed vil du ikke bare ha naturlige legemer i brystene, men også et mer naturlig utseende!

Velg naturlige metoder for fremheving av utseende

Det er ingenting galt i å ønske å fremheve sitt utseende, og dette er noe de aller fleste kvinner ønsker å gjøre i løpet av livet sitt. Hvorvidt dette er gjennom brystforstørrelser, Botox, eller simpelthen bare å gå ned i vekt, så er dette noe kvinner ønsker for å se bedre ut – både for seg selv, andre kvinner, og ikke minst menn.

Kombinasjonen av fettsuging og forstørrelser av bryster står her frem som et mye mer sunt og naturlig alternativ enn det mange andre prosesser tidligere har bestått av. Silikon er for eksempel tross alt et fremmedlegeme, men ved bruk av fettsuging og injisering av disse fettcellene, så kan en altså velge en naturlig form for fremheving av sitt utseende!