Et år med mange prøvelser for landets fiskerestauranter

landets fiskerestauranter

Hva skal til for å drive en vellykket fiskerestaurant? En av de aller viktigste tingene er at en klarer å holde på kundene. Man må kunne få en ny kunde til å komme tilbake til restauranten, og klarer man ikke det så skal det en del til for å klare å fortsette over tid. Dette er i hvert fall sant når det kommer til spisesteder her i landet. Det spiller ingen rolle om det er snakk om fiskerestauranter eller en hamburgersjappe.

Hvor mange overlever året 2020?

Enkelte bransjer har virkelig fått gjennomgå som en del av konsekvensen av pandemi, munnbind og sosial nedstenging. Spørsmålet om hvor mange som har klart å overleve vil bli besvart utover våren dette nye året. Bransjer som har vært særdeles påvirket:

Restauranter og barer Reiselivsnæringen Hotell og andre typer overnattingssteder Flyselskaper

Det har vært svært vanskelig for mange å klare …

Les hele innlegget