Få luksustilbud med kredittkortet ditt. Du kan spare penger på restaurantbesøk, hotellovernatting og reiser.

Med rett bruk av kredittkort,kan du unne deg litt mere luksus. Det låter kanskje rart å spare penger ved å bruke dem på det som gir gullkant i livet, men med kredittkort kan du gjøre akkurat det, og leve livet slik du vil.

Billigere ferie

En del kredittkort gir rabatt eller poengopptjening på flyreiser, hotellovernatting og restaurantbesøk. Med smart bruk av kredittkortet, kan det nesten bli billigere å dra på ferie enn å bli hjemme.

Vi tenker at du køper flybilletter for 2000 kroner til deg og partneren din til langhelg i Paris. Med kredittkort med 20% cashpoints og gratis avbestillingsforsikring får du da 400 cashpoints, og gratis avbestilling, som ellers vanligvis koster 200 kroner for to personer. Dere skal såklart ut og spise på restauranter og cafeer to ganger om dagen over helgen og sove på et greit hotel. Med kredittkort kan du få opptil 10 % rabatt på restaurantbesøk og hotellopphold. Med gjennomsnittlige priser på rundt 1700 kroner for hotell, lunsj til 15 euro per person og middag til 30 euro, kan du spare rundt tusenlappen for hele helgen.

Billigere utekveld

Med enkelte kredittkort kan du også få gratis inngang til utesteder i større byer over hele Norge. Kombinerer du dette med rabatter på restaurantbesøk, kan du spare mye på en utekveld. Inngang til flertallet utesteder koster ofte hundre kroner per person. En bedre middag for to koster fort rundt 1000 kroner, og med 10% kredittkortrabatt og gratis inngang har du da spart 300 kroner på hele kvelden.

Er man ute bare fire ganger om året kan det bli en besparelse på 1200 kroner – og da er det råd til en ekstra kveld på byen.

Det er ikke sikkert man kan få alle rabatter og poeng i samme kredittkort,men det er helt greit å ha flere kredittkort. Bruker man da rett kredittkort til rett kjøp, kan det store besparelser.